Nimetön

Runoilija sonja-86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olen menettänyt enemmän kuin ikinä muut, sillä ei ole väliä. Sillä minulla on enemmän kuin kenelläkään..." Tämä nimmerkki on ajan saatossa hukannut kirjoittamisen lahjan.
 

Huusin sinulle.

Lähdin ovet paukkuen nukkumaan, ja päätin etten enää puhu.
Kuuntelin sateen ropinaa avoimesta ikkunasta.
Kaipuu on liian kova.
En malttanut maata yksin.

Hiivin ulos luoksesi.
Istuin alasti jalkojesi juureen ja kuuntelin sadetta.
Kiedoit kätesi ympärilleni ja silitit.
Suutelit otsaan.
"Voi höpö... Mä haluun Sun kaa lapsen."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot