Halusin elämääni ihmisen

Runoilija Aquilus umbra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...vähän liian ihminen.
 

Ja niin minä sitten
tein etsintäkuulutuksen

Ihminen joka olisi onnellinen
kun valona vain kynttilät tai kuu
kun on matkalla
kun kaste tuntuu varpaissa
kun soi musiikki ja saa käpertyä kainaloon
Ja ehdottomasti pitäisi rakastaa
naisia, viskiä ja tupakan savua

Sitten joku tuli
ja esitteli minulle itseni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis. Hieman film noir henkinen..

Hyvä.

ovela runo haikeuden kosketuksella, upeaa

 

Käyttäjän kaikki runot