Lukin seittiä

Runoilija Aquilus umbra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...vähän liian ihminen.
 

Hauraimpina hetkinä
silmät kostuvat kyyneliin
ja sitä tietää,
että toinen näkee sieluusi tarkalleen

Ja henkeä salpaava on se pelko,
kun ei tiedä
mitä toinen heikkouksillasi
tuleekaan vielä tekemään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tuttu tunne, pidin.

Tää on kyllä niin osuva. :)

Niimpä. Upeeta.

Tuttuakin tutumpi tunne, ihanasti puettu sanoihin.
Suosikkeihin meni!

 

Käyttäjän kaikki runot