Suurin suunnitelmin

Runoilija Aquilus umbra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...vähän liian ihminen.
 

Uhosit tulevasi takaisin vasta
kun tähdet sammuu
ja maa palaa
Kun luulevat jo unohtaneen

Ei maailma osaa
kohdella prinsessoja
Se tekee heistä vuosien saatossa
katkeria akkoja
kerjäläisiä rääsyissään
Sydämenkin silppuaa

Kauan et poissa ollutkaan
ja nyt itkennein silmin koristat
psykiatrisen osaston viimeistä nurkkaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot