Nimetön

Runoilija Aquilus umbra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...vähän liian ihminen.
 


Olet kauniimpi
kuin nuo toiset
tai kukaan
Minä niin tahtoisin...

Hiuksesi mustat
ja punatut huulet
Silmissäsi kissamainen katse
Minä todella tahtoisin...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot