Nimetön

Runoilija Aquilus umbra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...vähän liian ihminen.
 

Niin
sitten ensi vuonna

Minusta
tulee raitis
ja vieläpä savuton
Pidän pääni järjestyksessä
ja etsin sen työpaikan
Tai ehkei kuitenkaan

Kai sitä voisi luvatakkin
kun kaikkea muutakin tulee särkymään

Selite: 
"valehdellaan pienemmäksi vahinkoo..."
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot