Nimetön

Runoilija Aquilus umbra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...vähän liian ihminen.
 

Kuinka kaunis onkaan nainen!

Kun vartalon pinnalla hikipisaroita
ja poskilla hehkuva puna
Huipulta huipulle matkannut
naiseudestaan viimein nauttien

Sydämeni hakkaa
ja käsi tärisee
kun savukkeen sytytän
kuin jälkiruuaksi
Tuntien tutkimusmatkat
vaativat veronsa

Välillä siemaus shamppanjaa
Kunnes kohti taivaita
tahdot taas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava tunne, loppuun saakka.
Tykkäsin!

hieno tunnelma pidin paljon

Kohti rakkautta...

 

Käyttäjän kaikki runot