Mieleni on muualla

Runoilija VilleTapani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007
Viimeksi paikalla: 25.11.2019 18:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.1984

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää ja kummastuttaa tätäkin kulkijaa.
 

Voitte työntää neuloja ihooni.
Tikkuja alle kynsien.
Lopuksi vetää ne pois kokonaan.

Voitte sokaista silmäni,
en tarvitse niitä,
sillä pimeässäkin näen kaiken.

Kaiken mitä tarvitsen.

Saatan huutaa,
mutta teen sen vain,
jotta luulette minun kärsiväni.

Ruumiini voi olla tässä,
mutta mieleni on muualla.

Se on siellä missä sydämenikin.

sinulla...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voih miten suloista. Näin voi todella olla.

Voi miten vahva ja romanttinen ^^

Voih! Mahtavaa. Hyvin kuvattu, ihanan rauhallinen "päähenkilö" tuollaisessa tukalassa tilanteessa. Pidän, suosikkeihin.

allekirjoitan tämän....

Tykkäilen.

Löysin itseni tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot