Palapeli

Runoilija VilleTapani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007
Viimeksi paikalla: 25.11.2019 18:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.1984

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää ja kummastuttaa tätäkin kulkijaa.
 

Yksinäisyys
syö
sielua.

pala palalta
minut murtaa.

kuka minut kokoaisi?

jos on pakko,
sen itse teen.

Mutta se ei onnistu väkisin,
ei pakolla.

vain rakkaudella.
vain tarkkuudella.
sen onnistumaan saa.

minusta ei saa tulla palapeliä,
väkisin- ja väärinkasattua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot