Älä tule, ellet jää.

Runoilija Viskibasso

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2007
Viimeksi paikalla: 7.11.2020 2:51

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1987

Under construction
 

Älä tule ellet jää,
hetken tahdon pysäyttää,
aikamme kiitää,
tahdon sen kaiken hyvänä pitää,
olemuksesi kertoo minulle sen,
hetken suloisen,
jolloin sielusi sen ansaitsee,
kaiken rakkauden,
sydämesi tyhjyyden,
täyttää tahdon sen,
arvokkuutesi vaati kaiken,
oikeudenmukaisuuden,
itsenäisyyden,
hetken kauneimman,
täyteläisen,
haaveesi rakkauden,
sinulle vain sen tahdon antaa,
elämän laadun parantaa,
voimalla aitouden,
voimalla oman sydämein,
kauneutesi salpaa hengityksein,
mitä voinkaan sinulle sanoa,
tahdon kaiken tämän kertoa,
suorasukaisuuden tavoin,
on sieluni sinulle avoin,
ihastuksein,
älä tule, ellet jää,
kaipuuni tää,
et voi ymmärtää,
kuinka se minua syökään,
älä tule, ellet jää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan helvetin hieno ajatus. Pidin toki.

Upeaa, todella ihanan upeaa...
"älä tule, ellet jää."
Sanaton olen...

sanaton...

 

Käyttäjän kaikki runot