Ori onnessaan

Runoilija PeitoNalle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2005
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 20:41

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1970

Joka kerta jotain oivallan, kun tyhjän päältä ilmaan ponnistan
 

 

Olin otettu.

Ja sinä varsinkin.

 

Penetraatio rakensi miehuuttani

Nosti minut kykyjeni tasolle.

 

Osuin sinuun jälleen ja

olin mahtava aivan tahallani.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulostaa varsin onnelliselta vuodenvaihteelta, ihahaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot