Hevosratsastaja

Runoilija PeitoNalle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2005
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 20:41

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1970

Joka kerta jotain oivallan, kun tyhjän päältä ilmaan ponnistan
 
Saavuit taas samaan aikaan talleille
Tiedän hyvin, sillä tulin kanssasi
 
Jäin rapsuttamaan ratsuja harjalla,
Kun sinä nousit tottuneesti satulaan
 
Tuijotin takapuoltasi ja perääsi kun lähdit
Laukkasit umpimähkään ja takaisin
 
Tuijotin edelleen, kun palasit
Harjasin yhä, hevoset vain olivat poistuneet
 
Pakahduin tönköksi, kun haroit hiuksiasi
ja kysyit, palaisimmeko kaupunkiin yhdessä
 
Ovellasi melkein kuiskasin sinulle:
Rakastin sinua koko kotimatkan.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, tämä hyvälle mielelle lukijat saa <3
Loppu lyö mukavalla tavalla kasvoille!
 

Käyttäjän kaikki runot