Onnistuja

Runoilija PeitoNalle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2005
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 20:41

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1970

Joka kerta jotain oivallan, kun tyhjän päältä ilmaan ponnistan
 
Näin taas rikkaan runoilijan
 
Ei mitenkään puhelias kaveri,
mutta kirjoittaa taitavasti
 
Ei erityisen kaunis mies,
mutta poikkeuksellisen herkkä ja aistikas
 
Hän kertoi minulle huikeita viisauksiaan
 
Ja selitti menestystarinansa kuin juontaen juurensa
 
Menin aivan sekaisin hänen tuijotuksestaan
 
Sen jälkeen suljetulta osastolta vietiin peili pois.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeinen rivi yllättää, toivottavasti tämä oli huumoria <3
 

Käyttäjän kaikki runot