Paremman elämän partaalla

Runoilija PeitoNalle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2005
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 20:41

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1970

Joka kerta jotain oivallan, kun tyhjän päältä ilmaan ponnistan
 

Ilta kuin puhteenaan ajallaan koittaa

Valo on lopussa, hämärä voittaa

 

Varjoni venyy ja pitkällään kuolee

Yönselkä värit pois luonnolta vuolee

 

Pettää voi elämä, kuolema tuskin

Mullissa vähissä on kusetuskin

 

Syytä on sinussa, tiesin sen toki

Tunteesi julmina järkeni koki

 

Syitäsi tutkimaan nöyrtyä aloin

Oivalsin paljon ja karrelle paloin

 

Pääni sai vihdoinkin viisaita kokea

Temperamentille ollut oon sokea

 

Sanat ja teot on viestejä, joita

en enää paljaina tulkita koita

 

Sanat, mun omani, niitä on vähän

muutaman puuttuneen lisäilen tähän

 

Soitin sua hyvin - vaan puoliksi pieleen

Sanoitin laiskasti hellyyden kieleen

 

Itsestäänselvyyttä voinut en hokea

tyhmä kun olin, sait sinä sen kokea

 

Palaisin halusta sadasti kertoa,

kuinka en löydä sun varrelle vertoa

 

Aina voin silmiisi kauneimpiin vajota

jos minut korjaat, ei mikään mua hajota

 

Kiusalla elänen vanhaksi asti

Kanssasi tekisin sen mieluisasti

 

Palataan nuoriksi, muistellaan aikaa

Salaa sua rakastan taas parastaikaa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Taputeltu, valmis, hieno. Riimit veivät mukanaan, ajatuksen tarinaan. Kiitos runoilijalle!
Hieno runo  :)
Tunteikasta pohdintaa, menneet tunnelmat nousevat pintaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot