Rakkauden kyyneleet.

Runoilija passionate poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, niin monelle annettu ja niin vähälle tarkoitettu.
 

Kädessä paperia pitelin
johon kyyneleet pyyhin,

sinua paljon kaipasin
yksinäisyyttä minä itkin,

kosketukses ihollani tunsin
vieressäsi kerran istuin,

siihen paikkaan havahduin
se oliki muisto ihanin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot