Amorin vene.

Runoilija passionate poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, niin monelle annettu ja niin vähälle tarkoitettu.
 

Juostiin yhdessä,
toistemme vieressä,

metsässä kirmattiin,
ilosta hypittiin,

puron äärellä pysähdyttiin,
kaarna vene veistettiin,

meidät siihen kirjoitin,
rakkauden symbolin,

sitä kivetyksellä ihailtiin,
kun matkaan se päästettiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot