Toisen kainalossa

Runoilija passionate poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, niin monelle annettu ja niin vähälle tarkoitettu.
 

Suru mielin
luotas kävelin,

ikkunasta huomasin
olit toisen kainalossain

kyynel poskella lähdin
sydän hajalla itkin,

täysin minut unohdit
toisen syliin hypähdit,

mielessä vain mietin
mitä väärin tein.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotkut tytöt eivät ymmärrä hyvän päälle vaan lähtevät jokaisen vastaantulijan mukaan.

Kuvaa hycin surullisia tunteita ja tuttua minullekkin.

 

Käyttäjän kaikki runot