Odottamisen taika

Runoilija passionate poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, niin monelle annettu ja niin vähälle tarkoitettu.
 

Odotan tulevaa aikaa
jälleen näkemisen taikaa,

kasvos kun nähdä saan
kyyneleet alkaa valumaan,

halauksen sulta saan
kaipauksen tunnen vaan,

kävellään käsikkäin
onnellisena vierekkäin,

sydämemme kylpee rakkaudesta
iloitsee onnesta ikuisesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot