Suku on paras.

Runoilija passionate poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, niin monelle annettu ja niin vähälle tarkoitettu.
 

Ollaan järven rannalla
koko porukalla,

suvun kanssa laulaen
aikaa viettäen,

jotku ryyppää toiset laulaa
lapset kirmaa aikuiset seuraa,

on letkeää olla suvussa
maailman parhaimassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rentoa kesälomameininkiä suvun kesken.Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot