Nimetön

Runoilija passionate poet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, niin monelle annettu ja niin vähälle tarkoitettu.
 

Rakkahin neitonen
sua kaipailen vain,

vuorilla yksinäisyyden
sua odottelen ain,

epätoivoon vaivun
suruuni murrun,

en usko päivään
kun sua nähdä saan,

vaik sua en löydä,
vaik sua en saa,

sua silti tahdon aina rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipauksessa rakkaus jalostuu.
Tunnerunoa.

kaunis runo uskollisuudesta
kuvittelen tämän luettuna kuiskaten

 

Käyttäjän kaikki runot