JOULULAHJA

Runoilija LostAndFound

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2005
Viimeksi paikalla: 11.5.2016 17:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paukaus..rysäys ja sitten vasta katsotaan mitä on pelastettavissa:) Nykyinen tila:Jatkuvan sekava selvänäkin..syntymästä lähtien pienissä
 

Ihmeitä tapahtuu oikeasti
Pieniä asioita maailmalle
Suuria pienelle ihmiselle

Kuin lempeä tuuli pakkasen kylmettämille poskille
Kuin lämpimät jalat omien kylmien ympärillä
Uusi toivo
Kun luulit ettei koskaan enään
Tunne pehmittää
Antaa luvan unohtaa menneet
Nauttia
Onnen hetkistä

Nyt en halua muuta kuin tämän hetken
Lumi valkaisee maailman
Niinkuin sinä tämän hetken
Saanhan valaista sinun huomisen

Selite: 
Huono runona...hyvä ajatuksena Kiitos eräälle upealle naiselle näistä positiivisita tunteista I LIKE YOU A LOT
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot