Loppu

Runoilija LostAndFound

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2005
Viimeksi paikalla: 11.5.2016 17:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paukaus..rysäys ja sitten vasta katsotaan mitä on pelastettavissa:) Nykyinen tila:Jatkuvan sekava selvänäkin..syntymästä lähtien pienissä
 

Rakkaus maailman asioista ihanin
Sen loppu raastavin
Pää täynnä kysymiksiä
Miksi
Mitä oisin voinut tehdä toisin
Olinsinko voinut muuttaa jotain

Maailma on julma
Jumempaa on katsoa kun välität toisesta
Silti jotenkin sairaan onnellinen että joku voi antaa sulle mihin en pystynyt
Ja voin vakuuttaa,kaikkeni yritin
Aina se ei riitä

Tiedän ettei toista saa väkisin välittään
Silti kun suljen silmäni niin näen sun ,kuulen sanasi,maistan suudelmasi

Sä olet niin kaunis..mun sanat loppuu
Ehkä ikäväkin joskus

Vain yksi toive
Kumpa hän kohtelisi sua niinkuin ansaitset
Tulen aina muistamaan sun
Ja sen pehmeän käden omassani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot