Sinä menit pois

Runoilija LostAndFound

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2005
Viimeksi paikalla: 11.5.2016 17:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paukaus..rysäys ja sitten vasta katsotaan mitä on pelastettavissa:) Nykyinen tila:Jatkuvan sekava selvänäkin..syntymästä lähtien pienissä
 

Alan vihdoin ymmärtää että lähdit
Tajuta ajatuksen että sun tunteet eivät lämmitä ja piristä enään mun päivääni

Ei enää niitä ilon sykähdyksiä kun saan viestisi
Ei enään sitä leijuvaa tunnetta kun tiedän pian taas saavana sulkea sut syliin

En ole silti vihainen
Miten voisin olla
Sain sun kanssa kokea jotain erikoista
Olla todella onnellinen

Tietysti nyt sattuu mutta se kuuluu asiaan kun välittää toisesta
Eihän se muuten rakkautta olisikaan ollut
Ja jäähän aina ystävyys
Kestää vain hetki ennenkuin siihen voi tyytyä

Toivon sulle onnea sydämeni pohjasta
Toivon sitä myös itselleni
Maailma on julma paikka
Toivottavasti kummatkin meistä löytää polun jossa ei tarvi kompuroida

Rakkaus vaan syttyy helpolla ja sammuu liian äkkiä
Mutta vaikeinta on se kun kaikki on ohi niin se kytee sisällä vielä kauan aikaa

Kunnes tulee joku ja sytyttää sen uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot