IKÄVÄ

Runoilija LostAndFound

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2005
Viimeksi paikalla: 11.5.2016 17:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paukaus..rysäys ja sitten vasta katsotaan mitä on pelastettavissa:) Nykyinen tila:Jatkuvan sekava selvänäkin..syntymästä lähtien pienissä
 

Tahtoisin kertoa miten sun hymy valloittaa
Sanat menee sisälle
Koskettaa,hyväilee
Vaikka vain sanat

Kuinka sun hiukset tuoksuu aamulla tyynyssä
Suudelma unisilta huulilta
Sanat,nähdään illalla
Koko päivä pelastettu
Voisin hyväillä sun pehmeitä poskia
maistella niitä huulia
Sokerisia
Lämpimiä
Kuunnella sun puhetta
Upota siihen hymyyn

Antaisin kaiken edes yhdestä suudelmasta vielä
kertoa että koskaan ei tule sinunlaista
Nyt tietäisin sanat
Vaan liian myöhään

Olet mennyt ikuisesti pois
Paikkaan johon en voi tulla mukaan

Selite: 
Sairas ikävä sua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot