Sisäiset jouluvalot

Runoilija LostAndFound

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2005
Viimeksi paikalla: 11.5.2016 17:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paukaus..rysäys ja sitten vasta katsotaan mitä on pelastettavissa:) Nykyinen tila:Jatkuvan sekava selvänäkin..syntymästä lähtien pienissä
 

Rakastuminen on hienointa maailmassa
Kun sen saa kestämään niin se vasta onkin taito laji
se tyhjentää järjen
Mietit vaan tunteella

Tiedät että ei ole toivoa
Silti toivot
Uskot
Odotat ihmettä
Päivästä toiseen
Ehkä huomenna
Ehkä ylihuomenna

Kumpa vielä kävelisit yöllä ovesta sisään
Uusi mahdollisuus
Tiedän ettet enää välitä
Siks sattuukin kun tiedän
Yksi katse sulta niin olisin taas valmis kaikkeen
Mun sisällä palaa vieläkin kun mietin sua
Ikuiset jouluvalot

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniita=)

pidin tästä.tämä on taas jotain sellaista mitä en itse varmaan koskaan saa aikaiseksi.

 

Käyttäjän kaikki runot