LAINAA VAIN

Runoilija LostAndFound

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2005
Viimeksi paikalla: 11.5.2016 17:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paukaus..rysäys ja sitten vasta katsotaan mitä on pelastettavissa:) Nykyinen tila:Jatkuvan sekava selvänäkin..syntymästä lähtien pienissä
 

Lainaa olit vain
minun vain unelmissain

Hetket ohikiitävän hauraat
hehkuivat elämän tulta
rakkautta kaiken kattavaa
intohimon sokaisemaa

Luulin voivani rakastaa sinut ehjäksi
mutta niin ei ollut tarkoitettukaan

Sydämeni ikävöi
sydämeni rakastaa
tunteitaan
kun ei pysty murhaamaan

Lasinsirpaleilla
on päällystetty
nyt elämäni tie
ja jokainen askel on
puhdasta tuskaa
punainen veri valuu
suolainen kyynel valuu

Silti sinua rakastan
tulen aina rakastamaan
tämän tuskan kuitenkin
tahtoisin unohtaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellista rakkautta ja sen menettämisen tuskaa tihkuu tämä runosi jokaisen askeleen ja veripisaran myötä, tunnen tuskan samanlaisen...

 

Käyttäjän kaikki runot