Jälkesi minussa on rakkaus

Runoilija Helminauhaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vesilasitestit on paskaa.
Että jos veteen jää kuoppa niin olet korvaamaton.
Jos ei niin älä stressaa.

Ehdotus.
Kaadetaan se vesi vaikka naapurin kaktuksen juureen.
Tule sinä viereeni ja hitsaannu kiinni
niin kuin metalli metallia vasten

Ollaan yhdessä taipumaton rauta
tai jos tahdot
ruostutaan samaa tahtia
kuin aika juoksee

Mutta sinä, älä kiiruhda.

Kosketit minua ja jos menet pois
minuun jää kraateri, KRAATERI
eikä siinä enää veteen piirretyt viivat auta
sillä tämä on totta eikä jokin lasten päiväleikki

Sinä olet minulle rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siis loistavasti!

Pirun hieno ja voimakas! Hyvin taottu!!

Pidän tyylistä. Vahvaa, voimakasta tekstiä. Ihana lopetus, sai sydämen käpertymään hymyyn.

 

Käyttäjän kaikki runot