Prima vista

Runoilija Helminauhaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En osaa lukea ihmistä, en nuotteja
prima vistana
vaan hapuillen

Tulkinnat ja tunteet syntyvät
kun päästää lähelle eikä aja pois
kun irtaantuu kaavasta

Ei ensisilmäyksellä saa irti kuin rytmin
joka sekin on muunneltavissa

ja oi!

Kuinka kauniisti sinä soitkaan
kun opin kielesi ja nuottiavaimet,
ikkunan sieluusi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot