Väsyneen rukous

Runoilija Helminauhaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ole minulle hyvä, ole armollinen.
Näytä lempeät kasvosi ja halaa vähän.

Mitä suuremmaksi taakkani käy,
sitä kumarampaan pääni taipuu
enkä enää yletä taputtamaan itseäni selkään.

Ota minut syleilyysi ja puhalla ikävä pois,
sano minulle että riitän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot