Nimetön

Runoilija Helminauhaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lausumattomat haaveet tunkeutuvat läpi kaikkeen mitä temme
värittäen syvän purppuralla nekin hetket,
jotka muutoin olisivat vaaleanpunaisia
ja pirstoen onnemme palasiksi
ikään kuin koko minuutemme olisi yhtäkkiä nuorallatanssija,
puolivälissä ääretöntä ja haparoivin askelin matkalla
tuntemattomasta tuntemattomaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot