Odotus

Runoilija puputupuna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Perhosen kosketus sisälläni,
hento lento elämän alkanut.
Vielä hetken annat ajatusteni odottaa.
Vielä hetken vain hellät kosketuksesi kertovat kauneinta tarinaa.

Perhosen lepatus vatsassani,
pienen käden kosketus.

Selite: 
...ja niin meidän tarinamme jatkuu uudella luvulla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja kaunista.

<3

Kaunis on runosi! :)

 

Käyttäjän kaikki runot