Nimetön

Runoilija puputupuna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin ojentaa käteni ,
kyljellesi asti yltää koskettamaan.
Mieltäsi sanoillani hyväillä,
kuulla, kuinka kerrot kaivanneesi.

Mutta voin vain toivoa hengittäväni samaan tahtiin kanssasi,
maailman toisella laidalla,
tuuli pysähtyy ajatuksiini − hyvää yötä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lastenkirjana hyvä, mutta niin taitaa olla kirjoittajanakin..:)

onko tuo rivijako harkittua...

kaunis :)

lastenkirjana hyvä, mutta niin taitaa olla kirjoittajanakin..:)

onko tuo rivijako harkittua...

kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot