Nimetön

Runoilija puputupuna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kattojen päällä se kaipuu on,
jota tärisevin käsin tavoittelen.

Anna auringon paistaa kasvoilleni,
jotta kerrankin tuntisin sen.

Ajan jälkeen,
näen, kuinka savukin haihtuu ilmaan.

Näen, kuinka kaipaus ottaa tosissaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista, lyyristä, herkkää

kaunista, lyyristä, herkkää

 

Käyttäjän kaikki runot