...ja niin sinun kuvasi häipyy pois,
niin kuin se kaipuu,
joka vielä äsken vierelläni viivähti.
"Your life for mine..."
kaikuu korvissani, niinkuin sillä olisi tarkoitus.
...niinkuin sen kuuluisi muistuttaa.
Siinä sinä tuijotat niin kuin viimeistä päivää,
otat kädestä kiinni,
siinä sinä tuijotat
tahdon antaa periksi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi