Aamunseppä

Runoilija puputupuna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamunseppä yötä valvoo,
unta vahtii, aamua palvoo.

Laulaa laulunsa hassunlaiset,
minua naurattaa,
tirskahdan.

Viimein kun minun uneni saapuu,
tahtoisin jakaa sen kanssasi,
valvot.

Aamulla kun viereltäsi herään,
hymysi on ensimmäinen
auringonsäde kasvoillani.

Pian alkavat taas hassut laulut.

Olet minun,
aamunseppä.

Selite: 
Olet hereillä kun nukahdan ja valvot kun herään. Milloin oikein nukut?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!!!!

Suloista.

Ideana tämä on aivan ihana. Ensimmäinen ja viimeinen säkeistö toimivat minusta parhaiten. En pidä kuitenkaan tästä "hassut laulut" jutusta, koska se tekee tästä jotenkin lapsellisen. Olisin toivonut jotain muuta täytettä rivien väliin. Mutta hei! Tämä oli vain minun mielipiteeni.

 

Käyttäjän kaikki runot