älä sano

Runoilija HelmiäisKeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain ajatuksia paperilla
 

Älä sano että mitä teen on väärin.
En saanu mahdollisuutta.
En saanu toivoa, tulevaisuutta.
Pohjattomassa kuilussa
umpikujassa
ei ole ylöspääsyä.
Älä saarnaa että valitsin huonosti.
Tein sen mikä oli enää mahdollista.
Älä vain saarnaa.
Sinulla ei ole varaa siihen.
Et tiedä mitä kävin läpi.
Älä valita tavoista älä keinoista.
Ne ovat omiani.
Ne pitävät minut pystyssä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot