Täysikuu

Runoilija HelmiäisKeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain ajatuksia paperilla
 

Avaa silmäsi.
Katso.
Katso.
On täysikuu
se tekee ruusuista ruskeita
muuttaen ne vain kauniimmiksi.
Tehden ne valokuvaksi.
Ei.
Älä vain sytytä valoa.
Katso tuolla juoksee pieni kissanpentu.
Ihankuin sinä.
On ihanaa kun meri liplattaa vierellä.
Ja
kuu luo siihen valoaan.
On täysikuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa!!!

 

Käyttäjän kaikki runot