Oikeus

Runoilija HelmiäisKeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain ajatuksia paperilla
 

Tanssi tansii tyttö pieni.
Pyöri pyöri ympäri.
Kuka vei oikeudet.
Kuka antoi luvan arvostella.

Hyppää korkealle.
Juokse pois pois
kauas pois.
Kuka antoi kysellä.
Kuka kielsi kyselemästä.

Revi raavi
poimi kukka.
Maailmassa on vielä tilaa.
Juokse etsimään vapaata paikkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on se runo jonka mä muistin ;) tosi vahvat mielikuvat tulee tästä runosta

 

Käyttäjän kaikki runot