Sinä

Runoilija HelmiäisKeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain ajatuksia paperilla
 

Mitä päässäni liikkui kun mietin sinua.
Sinä mietit muita.

Annoit ehkä halauksen.
Saatoit jopa pussata.

Mutta kuitenkin mietit vain muita.
Et koskaan minua.

Puhuin ah se on niin ihana
ja voi se kroppa.

Ja ne silmät ne hiukset.
Mutta luonne oi.

Sinä itkit vanhasi perään.
Hitto mikä lehmä.
Mut kumminkin niin ihana.

Miks se meni pois.
Ois vaan ottanut sut
ja tehny sut onnelliseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, itellä ihan samanlainen tilanne ollu...:) kyllä se siitä..:)

 

Käyttäjän kaikki runot