Nimetön

Runoilija Fillette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä."
 

olimmeko me koskaan
sinä ja minä
sitä mitä kuvittelin

olimmeko vain kiiltokuva
ensimmäisesta raapaisusta repeävä
sateeseen liukeneva

minä uskoin
uskoin että me
sinä ja minä
olimme valetut kiveen
seisomaan suorassa
eteen katsoen
yhdessä

minä uskoin
ja minä olin väärässä
jos olisin tiennyt
että olimme hiekkavalli
joka sortuisi ensimmäiseen aaltoon
olisinko yrittänyt niin kovasti
lapioida hiekkaa kauemmas rannasta
siirtää väistämätöntä

olen pahoillani
en kai vain ole riittävän nopea lapioimaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot