Nimetön

Runoilija Fillette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä."
 

Haaveilen
kuinka hellät sormesi soittavat vartaloni instrumenttia

sinun tuoksusi
saa minut vapisemaan sisäisesti

sinun hymysi ja naurusi
sinun kujeesi
ja typerät puheesi

anna minulle päivä lisää
anna meille pieni hetki iäisyydessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo. Pidin.

Tunteikas ja hieno runo.

Nätti runo.

Kaunis ja intohimoinen runosi :)

suunnattoman kaunista,
tähän voi uppoutua ja kietoutua hyvään oloon

pakko vielä sanoa,
että kuvauksesi teksti sai nauramaan ääneen
(Naiset pitävät yksinkertaisista asioista...)

 

Käyttäjän kaikki runot