ehkä eteenpäin onkin vastakkaisessa suunnassa

Runoilija Fillette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä."
 

pohjantähti tippunut taivaalta suuntaa näyttämästä
oikean tienhaaran ohitse
kulkenut jo kolme rikkoutunutta korkoa sitten
niiden välissä hiukan uskoa ja toivoa
menossa eteenpäin
mutta entä jos eteenpäin olisikin päinvastaiseen suuntaan

voisiko joku keksiä minulle navigaattorin?

ehkä kädestä pitäminenkin riittäisi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot