Untako?

Runoilija Fillette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä."
 

Sormiesi hipaisusta
kehoani polttava kaipaus

meriveden huuhtoessa jalkojamme
hymysi välkkyy
niin kovin häikäisevänä

varpaamme uppoavat
pehmeään hiekkaan
yllämme kirkkaansininen taivas

haluan olla sinun
tässä hetkessä
silti kiellän sinulta suudelman

sillä kaikki on liian täydellistä
enkä halua herätä
harmaaseen todellisuuteen

kannat minut keveästi yli vastaamme vyöryvien aaltojen
ja sujautat poskelleni kielletyn suudelman

ilmeisesti
nukun sikeästi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot