Nimetön

Runoilija Fillette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä."
 

timantteja hohtava lumi
pakkanen poskissa
pimeydessä
käsi kädessä
illalla villasukat jalassa
lämpimässä

enkä enää osannut sanoa
kuin hyvästi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Villasukat jalassa, ja sanot hyvästi.. suomalainen harmonia srkyi..

Mutta "uppee" runo.

Hieno tunnelma runossasi, vaikka loppu vähän särähti.

 

Käyttäjän kaikki runot