Jos en, anteeksi

Runoilija Fillette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä."
 

arkana kuin pesän pienin varpunen
tuntien itseni uljaaksi kuin kotka
varmana voimistani
vapisten pelkoani
kohosin korkealle
siivillä
joiden kantavuuden takuu oli vain oma uskoni

eksyksissä
löytämässä

juovuksissa
nuoruudesta
vapaudesta

kadoksissa maailmassa

jos joskus palaan
tiedät
että löysin etsimäni
sinut
ja minut

jos en
anteeksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot