tiesin

Runoilija 5ec3b81fac337586720c670abcd42229

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2012
Viimeksi paikalla: 2.5.2017 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 
Sinä luulit
sinä katsoit
aina  sanoit ymmärtäneesi kauneuden.
Kun kerran kysyin,onko tähdet taivaalla kauniita..
vastasit:ne ovat vain tähtiä.
Siinä hetkessä tiesin,ettet ole minun..
minun sisimpääni sattumalta,ei tarkoitukselta..
tehty rakkaani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauneutta on monessa paikassa, mutta jokainen näkee omalla tavallaan...tähtiä silti luulisi suurimman osan pitävän kauniina. Hyvä runo.
kiitos,palasin...runojen maailmaan..
Aivan oikein! Jos joku ei tykkää tähdistä, niin saa mennä!
hihhih juurikin niin...
 

Käyttäjän kaikki runot