ei aikaa

Runoilija 5ec3b81fac337586720c670abcd42229

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2012
Viimeksi paikalla: 2.5.2017 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 
Lähdin järvelle pieni nyytti sydämessäni..
soudin pieneen saareen..
kätkin sinne sekaan luonnon..
sinun murheesi..
pahat ajat..
merkitsin paikan istuttamalla villiruusun..
voimme käydä siellä sitten,kun on sulla parempi..
muistella helpotuksin..
meillä villiruusu kasvaa saaressa,,,
jonne aina voi palata! -Ippa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuohan oli kauniisti ajateltu. Voiko paremmin ollakaan enää.
 

Käyttäjän kaikki runot