huuru

Runoilija 5ec3b81fac337586720c670abcd42229

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2012
Viimeksi paikalla: 2.5.2017 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 
Kylmää

Katselen huurua suusta ohimenevän ihmisen

Istun penkillä jäätyneen

Muistan,miten lämpö etenee

Ei minussa enään ei huurua näin kylmettyneestä ulos tule

Varpaat kipristää muistuttaa...

Huuru tarkoittaa elämää

Kip kap lämpimään

Kyllä on mukavaa elää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ulkona jäätyy. Ihanaa on tulla sisälle lämpimään.
Jee arvaas oli kyllä mahtava lämpöaalto kotona;DD
pienistä huomiosta lähtee runo, kuten niin usein elämäkin ja päätyy lopulta järkevään ratkaisuun

pidin
 

Käyttäjän kaikki runot