kesää

Runoilija 5ec3b81fac337586720c670abcd42229

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2012
Viimeksi paikalla: 2.5.2017 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

 
Ihana pirteä aurinko.
Ihana lämmönvaihtelu.
Suuri odotus kesään,,
minä siellä,minä-te-he siellä..
nauru ja iloisuus taas täyttää suomalaisen sydämen..
alkavat elään.
Kunnes menevät piiloonsa kesän rientojen jälkeen,,,
ja muistelevat,,
tarina sieltä,tarina täältä ja aina vain ihania kokemuksia,,
kun tuli aika elää...!??
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunhan nyt tulisi ensin edes kunnon kevät.
hehheh,hyvä pointti,mut aina positiivisena!;DD
Todellakin kesän tullen ihmiset esiin tulevat...hiljaisista tulee puheliaita ja rohkeita...syksy hiljentää myös tunteet aidot...hiljaisuus puhuu yksin
 

Käyttäjän kaikki runot