tämä päivä

Runoilija 5ec3b81fac337586720c670abcd42229

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2012
Viimeksi paikalla: 2.5.2017 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 
Pieni sujaus,olen jo kaukana..
Suuri askel junttaan paikallani..
Katson sinua hirmua ajatuksen vievää..
olet kaunis saavutus inhimmillisyydestä riippuvaa,,
aina hivelee yksilöä..
minä sen ymmärrän ja olen sivussa,katselen,,
mieltäsi,hirmua haluasi ymmärtää hukkuneetkin,,
jotka äänillään haluavat tekojaan tehdä,,,huutaa äänetöntä huutoaan.
Ihminen tässä maailmassa nyt!!!

ÄÄNESTÄ VAALEISSA PYH JA NAURAA!kuiteski runo tästä aiheesta,kun rakkaus hukassa;DD
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikka mistä sitä runoja voi kirjoittaa :D Hyvä.
Juurikin näin,outoa mut juuri tuolloin ajattelin noin.;DDDDDDDDDD
Vaalit ovat hyvin vakava asia, vielä tänäkin päivänä.
oikein!!!!!
 

Käyttäjän kaikki runot